ENDELIG mobildækning igen!!

Jeg vil ud og rejse!

image

Kender i det, når man kommer til, at kigge efter rejser, og man ved egentligt godt, at det ikke kommer til at ske – pengene er der ikke pt, og hvem skal passe hunden??

Nå, men derfor er det nu rart, at kigge på alle de fantastiske billeder, af hotelværelserne, de lækre swimmingpools. Bare at drømme sig væk, til at ligge på en solvogn ved poolen eller stranden, og nyde en kold drink, indimellem tage en dukkert, og bare slappe max af! – jeg får helt lyst til at tage afsted nu!

image

Sidste gang jeg var ude og rejse, var i 2013. Der var jeg en uge i Alanya med Simone – det var en dejlig tur!

Simone har spurgt om jeg vil med hende og Silas, ud og rejse næste år, og det har jeg selvfølgelig sagt ja til – hvis økonomien tillader det, så nu går jeg i gang med, at lægge lidt penge til side hver måned (det er ikke den bedste løn man får som taxachauffør). Vi har allerede været ved at kigge på, hvad vi kunne tænke os, vi vil godt til et andet land end Tyrkiet – det har vi prøvet nu. Vi har snakket om Spanien, Grækenland og Portugal.

Har i et godt feriested, må i meget gerne skrive det i en kommentar her under 🙂

image

Jeg håber i får en fantastisk dag 🙂

 

 

– Sabine <3

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ENDELIG mobildækning igen!!